מתכון פודינג עם זרעי צ’יה ופירות יער

פודינג עם זרעי צ'יה ופירות יער

מרכיבי המתכון:

אופן ההכנה:

  • שימו את התערובת פורמולה 1, חלב וזרעי צ’יה בקערית עם מכסה.
  • ערבבו היטב ותנו לנוח כ-10 דקות או עד שהתערובת מתחיל להקשיח.
  • בזמן ההמתנה מעכו את פירות היער עם מזלג.
  • שימו את פירות היער המעוכים בתחתית כוס או קערה אישית.
  • בעדינות שפכו את התערובת שערבבתם לתוך הכלי על פירות היער.
  • כסו בניילון נצמד והכניסו למקרר ללילה.

ערכים תזונתיים:

  • אנרגיה (קלוריות) – 385
  • חלבון (ג) – 21
  • פחמימות (ג) – 47
  • שומן (ג) – 13
  • שומן (ג) – 10