מתכון שייק תפוז ובננה

מתכון שייק תפוז ובננה

מרכיבי המתכון:

  • 185 מ”ל מיץ תפוזים (רצוי סחוט טרי)
  • 1/2 בננה חתוכה לפרוסות
  • 2 כפות אבקה להכנת משקה בטעם וניל
  • קמצוץ תמצית וניל
  • 2-3 קוביות קרח
  • עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה:

  • הכנסיו את המרכיבים לבלנדר
  • הוסיפו קוביות קרח
  • הוסיפו נוזל במידת הצורך
  • ערבלו היטב עד להגעת מרקם רצוי

ערכים תזונתיים:

  • אנרגיה (קלוריות) – 231
  • חלבון (ג) – 10
  • פחמימות (ג) – 42