מתכון לדייסה קרה שיבולת שועל ופירות יער

מרכיב המתכון

  • 2 כפות תערובת אבקה להכנת שייק בבטעם וניל.
  • 1 כף אבקת סיבים תזונתיים בטעם תפוח עם שיבולת שועל.
  • 75 גרם (כחצי כוס) פירות יער מעורבים טריים או קפואים לפי העדפה אישית.
  • 250 מ”ל מים קרים.
  • 1/3 כוס שיבולת שועל.

לצפייה במשקה שיבולת שועל – תפוח של הרבלייף לחצן כאן >>>
לצפייה באבקת משקה חלבון בטעם וניל של הרבלייף לחצן כאן >>>

אופן הכנה:

  • הכניסו את כל המרכיבים במתכון,מלבד השיבולת שועל, לתוך בלנדר והתחילו לערבב היטב.
  • קחו צנצנת והכניסו לתוכה את שיבולת השועל.
  • הכניסו את שאר המרכיבים מהבלנדר לצנצנת ולערבב היטב.
  • לסגור את המכסה ולהעביר למקרר למשך הלילה.

ערכים תזונתיים:

  • אנרגיה (קלוריות) – 275
  • חלבון (ג) – 14
  • פחמימות (ג) – 37
  • שומן (ג) – 5