
כיצד הרבלייף מייצרת את מוצריה? הכול מתחיל במרכיבים איכותיים
איכות נמצאת בלב כל מה שאנחנו עושים. החל באיתור המרכיבים ועד לאריזה הסופית, המוצרים שלנו עוברים בדיקות רבות הכוללות אבטחת איכות, בטיחות, מדע, רגולציה, בדיקות סנסוריות ועיצוב התווית. אנחנו מכנים זאת המחויבות שלנו מהשדה לצלחת.
אנחנו מיישמים תוכניות ייצור ובקרת איכות מתקדמות ופועלים כדי לשפר אותן באופן קבוע. מדוע? משום שמיליוני לקוחות ברחבי העולם נהנים מהמוצרים שלנו מדי יום, ואנחנו מעריכים את האמון הזה יותר מכל דבר אחר.
תהליך מקיף לשמירה על איכות
תהליך מהשדה לצלחת הוא המחויבות שלנו להבטחת האיכות והיעילות המקסימלית של כל מוצרי הרבלייף. אנחנו מייצרים את המוצרים רבי-המכר שלנו, ביניהם שייק Formula 1, משקה נמס צמחי ותרכיז משקה אלוורה במתקנים החדישים והמתקדמים שלנו.
אנחנו מעסיקים למעלה מ-300 עובדים בעלי תארים מדעיים ולמעלה מ-50 בעלי תואר דוקטור כדי להבטיח שאנחנו משתמשים בתהליכים ובציוד הטובים ביותר, ומוודאים כי הנהלים שלנו – במיוחד נהלי האיכות – עומדים בסטנדרט הגבוה ביותר.
למרות שתהליך מהשדה לצלחת נרחב הרבה יותר, ניתן לחלק אותו לארבעה מרכיבים עיקריים:
1. מרכיבים איכותיים
כשמדובר במוצרים שלנו, הכול מתחיל במרכיבים איכותיים; לכן, שלושת השלבים הראשונים של התהליך קשורים לאיתור ספקי חומרי גלם.
שלבים אלה כוללים:
- לשתול
- לגדל
- לקצור
אנחנו משתפים פעולה עם חקלאים מהימנים המייצרים מרכיבים איכותיים במשך דורות. עובדה זו גם מאפשרת לנו מעקב מלא אחר המרכיבים הפעילים במוצרים שלנו.
2. ייצור
מאז 2009, השקענו מיליונים במעבדות בקרת איכות ובתשתיות כדי להגדיל את יכולת הייצור הפנימית שלנו ל-70% מיחידות המוצרים המרכזיים שלנו. קיבלנו את ההחלטה לעבור לייצור עצמי (במידת האפשר) כדי לאפשר לנו לשמור על עקביות באיכות המוצרים, שתבטיח שתיהנו מאיכות זהה בין אם אתם רוכשים את Formula 1, התה או הכמוסות שלנו בהודו, ברזיל, מקסיקו או ארה"ב. המוצרים שלנו עוברים מיזוג, דחיסה, ייצור ואריזה בשיטות החדשניות ביותר.
כיום, יש לנו 5 מתקני ייצור חדשניים של הרבלייף (.H.IM – Nutrition Innovation & Manufacturing), בהם מדענים ומומחים מובילים בתחום התזונה מובילים את הפיתוח, הייצור והבדיקות של המוצרים שלנו:
- מתקן ייצור בווינסטון-סאלם, צפון קרוליינה
- מתקן ייצור בלייק פורסט במחוז אורנג', קליפורניה
- מתקן ייצור בצ'אנגשה במחוז חונאן, סין
- מתקן ייצור בנאנג'ינג במחוז ג'יאנגסו, סין
- מתקן ייצור בסוג'ואו במחוז ג'יאנגסו, סין
3. בדיקות
לאורך כל התהליך מבוצעים חמישה סבבים של בדיקות קפדניות. אנחנו מבצעים 98 אחוזים מבדיקות אבטחת האיכות שלנו בכל אחת מהמעבדות ברמה העולמית שלנו. כל המעבדות שלנו עומדות בתקן המחמיר ביותר, ISO 17025, המשקף את המחויבות שלנו לתקנים המובילים בתעשייה. אנחנו גם מובילים בתעשייה בבקרת איכות, במיוחד בתחום הזיהוי הבוטני. אנחנו ממשיכים להרחיב ולשפר את התוכנית שלנו עם חידושים מדעיים דוגמת טכנולוגיית DNA.
4. הפצה
אנחנו מאחסנים את המוצרים שלנו במרכזי הפצה בפיקוח סביבתי לפני שהם נאספים על ידי מפיצים עצמאיים או נשלחים ללקוחות. בנוסף, פיתחנו שיטות הפצה חדשות הכוללות מרכזי מכירה, נקודות איסוף, משאיות של הרבלייף ומכונות ממכר אוטומטיות.
תהליכי הייצור של הרבלייף זכו בפרסים רבים מטעם סוכנויות וארגונים רבים ברחבי העולם בשל ההכרה שאנחנו אחת החברות הבודדות שמממשות תקן איכות מסוג זה הלכה למעשה.
זהו הישג שאנחנו גאים בו במיוחד ורוצים להמשיך למנף.
דייוויד פזולו, סמנכ"ל תפעול, הרבלייף העולמית
דייוויד פזולו כיהן במגוון תפקידים פיננסיים ותפקידי ניהול בכירים בדגש על דיסציפלינות תפעוליות. לפני תפקידו הנוכחי, דייוויד כיהן כסמנכ"ל בכיר לתפעול גלובלי ופיקח על כל ההיבטים של פיתוח המוצרים הכוללים שרשרת אספקה, מחקר ופיתוח, עניינים מדעיים, איכות, ייצור, רגולציה, הפצה ולוגיסטיקה.