פיתוח מוצרי הרבלייף- שייקים לדיאטה, תוספי תזונה לספורטאים ועוד

פיתוח מוצרים

מזרע למזון

המחויבות שלנו לאיכות היא בלב ליבה של העשייה שלנו, וחמשת המרכיבים של פילוסופית מזרע למזון שלנו מסייעת להבטיח את האיכות והבטיחות של כל מוצרי הרבלייף:

חלופה:

המשימה שלנו לתזונה נמצאת בלב ליבה של העשייה שלנו. באמצעות המחויבות שלנו מזרע למזון, אנו מבטיחים את היתרונות, הבטיחות, הטוהר והעקיבות של מוצרי הרבלייף.

מזרע למזון היא יוזמה עולמית הנוגעת לכל שווקי הרבלייף ולכל מגוון המוצרים. זו הדרך שבה אנו מתייחסים לצוות המומחים, לתהליכים המודרניים, למערכות בקרת האיכות ולטכנולוגיה המתקדמת במתקני הייצור בבעלותנו ושל השותפים שלנו מסביב לעולם. באמצעות מזרע למזון, אנו מבטיחים את היעילות, הבטיחות, הטוהר, והעקיבות של מוצרי הרבלייף.

 

חמשת הרכיבים של פילוסופיית מזרע למזון

מרכיבים נהדרים: בחירה קפדנית של ספקי מרכיבים.
תזונה מבוססת מדע: מוצרים המבוססים על שנים של מדע תזונתי מוכח.
בדיקות מקיפות: מספר רב של סבבים של בדיקות קפדניות בתהליך.
מיוצר באכפתיות: ערבוב עדכני, דחיסה, אריזה וייצור.
תזונה המועברת אליכם: השימוש בטכנולוגיות מתקדמות לפיקוח על התנאים במהלך אחסון המוצרים וההעברה שלהם וכדי לוודא איכות לכל אורך חיי המוצר.

 

14 השלבים של מזרע למזון

מרכיבים: המרכיבים מגיעים ממגוון מקורות לרבות חוות, הים והמדבר.
גידול: במרכיבים שמקורם בחוות, השדות מפוקחים בקפידה כדי לוודא את איכות היבולים והתנובה שלהם.
קציר: המרכיבים נקצרים באמצעות גיזום, דייג ואיסוף מהטבע
סבב בדיקה ראשון: זיהוי ובדיקת המרכיבים על ידי הספקים כדי לוודא שהם עומדים בכללי ייצור טובים ואף עוברים אותם וכי הם עומדים בדרישות של הרבלייף.
חומרי גלם: את המרכיבים מייבשים, טוחנים וממצים לפני שהם נכנסים לתוך המוצרים של הרבלייף. מתקנים בבעלות החברה כדוגמת מרכז הייצור והחדשנות בשנגשה, סין, מקפידים על הבקרה על איכות התמציות של צמחי תבלין.
סבב בדיקה שני: בודקים את חומרי הגלם, לוקחים דוגמיות והם עוברים אנליזה לאימות זהות, עוצמה ועמידה במפרטים. לאחר מכן הם מאוחסנים בהסגר עד שהבדיקה מאשרת שהחומרים עומדים בתקני איכות מחמירים ביותר.
שקילה: חומרי הגלם נשקלים על פי נוסחאות המוצרים והם מוכנים לעיבוד בצובר.
ערבוב טרום-אריזה: חומרי הגלם מעורבבים יחד תוך שימוש בטכנולוגיות ערבוב מתקדמות כדי להבטיח עקיבות ותאימות בכל אצווה של מוצר שמיוצר.
סבב בדיקה שלישי: בדיקת איכות קפדנית לכל אורך תהליך הייצור מבטיחה את העקיבות והדיוק של המוצרים. בדיקות אלה מוודאות את האחידות של התערובות, את העובי של הטבליות, טווחי pH בנוזלים וטעם.
אריזה: אורזים את אצוות המוצרים, מדביקים תוויות ומעמיסים אותם על משטחים למשלוח.
סבב בדיקה רביעי: בקרת איכות מבצעת בדיקות על מוצרים גמורים ומוודאת שהם עומדים בהנחיות תקינה לרמות מיקרוביולוגיות וההצהרות על התווית.
משלוח: המוצרים הגמורים נשלחים למרכזי הפצה במשאיות, רכבות, מטוסים ואוניות. ניתן לסמן את המוצרים ברכיב להקלטת נתונים כדי לוודא שהם לא נחשפים לחום ולחות קיצוניים.
סבב בדיקה חמישי: המוצרים המוגמרים נבדקים שוב ונלקחות דוגמיות לצורך בדיקת איכות עם הגעתם למרכזי ההפצה כדי לוודא שהמוצרים הגיעו בשלמותם ובזמן. דוגמאות נשמרות לצורך בדיקות עתידיות אם יהיה צורך בכך.
הפצה: אנו מאחסנים את המוצרים שלנו במרכזי ההפצה לפני שהם נאספים על ידי חברי הרבלייף עצמאיים או נשלחים לחברים וללקוחות.