מתכונים

מתכוני שייקים טעימים מעוררי תיאבון!
אנו שמחים להציג בפניכם רעיונות טעימים מעוררי השראה של שיקיים, המבוססים על אבקת המשקה המיוחדת: וניל, שוקולד, תות ופירות טרופיים, ועל השייקים העשירים בחלבונים דלים בפחמימות בטעמי וניל ושוקולד.

הוסיפו פירות, אגוזים ושפע של מרכיבים מרגשים אחרים לטעמים הרגילים, ותוכלו להתנסות בטעמים מרגשים באמת! נסו להוסיף כפית או שתיים מאבקת החלבון כדי לגלות את כוח החלבון!
מהו "שייק"?
"שייק" הוא משקה טעים ומזין קל להכנה! בין אם אתם נהנים מהשייק שלכם כחטיף, כמקור לחלבון נוסף, כמזין כללי או כתחליף ארוחה לשמירה על המשקל, אתם תאהבו את מתכוני השייקים החדשים שיצרנו עבורכם!

ואל תשכחו... גם אנשים העוסקים בספורט המחפשים את התוספת המזינה, יכולים ליהנות מהשייקים האלה! הצרכים התזונתיים של גופכם גדלים כאשר אתם עוסקים בפעילות גופנית. פחמימות, חלבונים וחומצות שומן חיוניות כמו אלו הנמצאים באבקת המשקה נדרשים לגוף כדי לסייע להשיג ביצועי שיא. אם אתם משתמשים בשייקים מאבקת המשקה כחלק מתוכנית שמירה על המשקל, יהיה עליכם להשגיח על תצרוכת הקלוריות היומית שלכם!
כמות הקלוריות היומית המומלצת להפחתה במשקל עומדת על 1200 עד 1500 קלוריות.

איך מכינים שייק בסיסי?
זה קל כמו לספור 1, 2, 3!
 

קחו שתי כפות (26 גרם) של אבקה (אבקת משקה מכל סוג שהוא)
הוסיפו 250 מ"ל חלב דל שומן או מים
ערבבו! אל תשכחו להשתמש במכל שניתן לסגור אותו לצורך הערבוב! או נסו לערבל במערבל מזון.

אז איך מכינים שייק?
צעד ראשון
חתכו את המרכיבים המוצקים, כגון פירות ואגוזים. זכרו לקלף את הפירות ולהסיר זרעים וגרעינים. הוסיפו למערבל וערבלו עד לקבלת מרקם חלק.

צעד שני
הוסיפו את המרכיבים הנוזליים - אלו יכולים להיות חלב, מים, מיץ פירות או יוגורט. ערבלו שוב עד לקבלת מרקם חלק.

צעד שלישי
הוסיפו את אבקת המשקה / אבקת משקה עתירה בחלבונים דלה בפחמימות (HPLC) / או את אבקת חלבונים וערבלו.

עצה ראשונה אם אתם מוסיפים אבקת קפה או שוקולד נוזלי, ראשית המיסו אותם במעט מים חמים ואחר כך הוסיפו אותם בצעד מספר שתיים
שימו לב היזהרו מכמות הקפאין שאתם שותים.
עצה שניה אל תבזבזו שייק. הוסיפו 2-3 קוביות קרח למערבל שלכם, ערבלו במשך מספר שניות עד לקבלת 'קרח מרוסק', ואחר כך הוסיפו לשייק שלכם.